Externalizarea

Externalizarea reprezintă contractarea unei companii, extrinsecă organizației dvs., în scopul realizării unor procese, proiecte software sau funcții ce altfel se executau intern. Dacă tehnologia informației nu este obiectul principal al activității companiei puteți lua in considerare alternativa alocării resurselor proprii. Sunt multe situațiile în care poate fi mai avantajos a apela la sprijin extern companiei, sprijin cu o înaltă calificare pe care nu o puteți aștepta întotdeauna din start angajaților interni.

Dintre activitățile comune pe care le puteți externaliza amintim:

  • Mentenanța sistemelor software
  • Dezvoltarea de software personalizat
  • Întreținerea si actualizarea website-urilor
  • Consultanța IT care vă oferă acele informații prețioase folosirii tehnologiei in beneficiul direct al organizației

Beneficii

Reducerea costurilor poate veni din personalul scăzut, dar nu numai. Pot dispărea anumite cheltuieli ce țin de tehnica de calcul nenecesara, calculatoare, servere, licențe software, mentenanța acestora sau costurile cu recrutarea personalului.

Apelând la o companie specializată in servicii IT beneficiați de un alt nivel de calitate. Accesați o echipă de adevarați specialiști, cu pregătire excelentă în domeniu, plătind doar timpul alocat exclusiv proiectelor dvs., fără timpi morți si totodata primiți atenția pe care o meritați.

Vă asigurați de calitatea si continuitatea procesului externalizat printr-un contract, lucru greu de realizat în cazul unui proces intern. Dependența de proprii angajați e uneori o povara grea, poate fi mult mai confortabilă relația cu o companie ce are tot interesul sa va mențina ca și client.

Externalizarea vă permite sa vă focusati atenția pe activitățile principale ale organizației și nu pe cele secundare. Riscul capacității companiei de a oferi un serviciu sau realizării unui proiect se limitează la ce știți sa faceți mai bine și nu la lucruri independente expertizei principale.

Pentru o transparență maximă in relația cu organizația dumneavoastră venim cu rapoarte detaliate în timp real legate de munca efectuata. Printr-un simplu click de buton, veți ști în orice moment, în detaliu, cat și ce s-a lucrat, oferindu-vă astfel un control cel puțin la fel de bun ca și in cazul proceselor interne.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.