Consultanță IT

Nu este nicio urmă de îndoială ca business-urile din ziua de azi trebuie să răspundă unei competiții din ce în ce mai intensificate și să furnizeze nivele cât mai înalte de profitabilitate și creștere. Aceste nevoi necesită o mai mare flexibilitate și colaborare în cadrul organizației. O organizație nu poate evolua rezolvând numai probleme primare. Toate companiile care s-au dezvoltat au fost inovatoare, au mers pe proiecte inovative. Vestea bună e ca tehnologia informației oferă deja soluțiile si platformele necesare îndeplinirii acestor dificile sarcini.

Considerăm ca eficientizarea prin automatizarea/informatizarea proceselor e o activitate continuă într-o organizație. Căutăm parteneri care au aceleași valori si înțeleg necesitatea si avantajele utilizării sistemelor software.

Activitatea noastră de consultanță este complementară produselor și soluțiilor noastre software. Vă putem oferi întregul lanț de servicii: pornind de la consultanță, dezvoltarea și implementarea softului propriu-zis, precum si asigurarea calității soluției implementate. Toate intr-o relație de comunicare strânsă si eficientă garantată de consultanța IT oferită.

Consultanța si automatizarea nu este doar apanajul organizațiilor mari. Considerăm că avem soluții pentru toată lumea, soluții accesibile ca preț cu un randament al investiției rapid și ridicat.

Dintre activitățile noastre pe care vi le putem oferi amintim:

  • întâlniri periodice cu clienţii pentru o inţelegere cat mai bună a nevoilor acestora si definirea obiectivelor
  • prezentarea de soluţii prin propuneri/rapoarte
  • identificarea nevoilor de software și hardware
  • achiziţionarea de sisteme software si hardware în caz de nevoie
  • participarea activă în derularea proiectelor organizaţiei client
  • dezvoltarea si implementarea de soluţii software personalizate
  • organizarea de training-uri pentru personal
  • rapoarte periodice de impact a soluţiilor oferite

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookies.